You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

ürkü bar yardımıyla içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedi durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarının üretim amacı sima sağlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve usturuplu fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu baplar, kullanacak Yangın Çıkış Kapısı olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun dâhilin bile kanatlarının tasarımının en yararlı halde yapılması gereklidir. Kanatları iyi halde kızıllık monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Evgin çıkış bapsı kilitli olmamalı ve yabancı ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan azca kata ehil binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan elan bir araba kata mevla binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet için tercih edilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + dal seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, takkadak bir tomar insanın çabukca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve palas olması mealına gelir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page